Hemma på skånsk mark.

Det tog närmare 14 timmar att ta sig hem, främst pga av strul i västra Sverige med frysta växlar och så. Men hem kom jag, även om det blev att snabbt glida ner under täcket med två huvudvärkstabletter i kroppen och sova bort de nästkommande 10 timmarna. Hela vägen hem i skåne var det dock snöstorm, även enligt norrländska mått, så det det tog längre tid den sista biten med bil..

Här trodde man att man åkte från snön i norr, men ack så fel jag hade. Det är drivor med snö och det verkar aldrig sluta att bli mer. Det blev en tur till kyrkogårdarna idag, och jag hade med mig kameran för att dokumentera. Det är ett snödjup på närmare 30-40 cm i princip överallt där inte plogen har varit framme och rensat undan.

Pappa i snön

Mammas trädgård

Och för de som minns fotot för ett halvår sedan på mitt sommarkontor i uterummet hos mamma så är detta mitt vinterkontor… i köket hos mamma (nära till alla viktiga “tjänster” man kan behöva)

Mitt vinterkontor