Brutit vänster arm

Inte på riktigt dock. Men det är vad min hjärna tror. Sprutan jag fick i måndags satte sjuksköterskan precis i den övre delen av armen, mitt i den muskeln som lyfter hela armen istället för i biceps. Och som med alla sprutor så måste ju själva muskeln läka och “tränas” igen efteråt. Det är här min hjärna kommer in och ställer till det, då smärtan när jag tränar muskeln sitter på exakt samma ställe som den fanns när jag bröt höger arm sommaren 2007. Så trots att jag bara har fått en spruta, så överkompenserar min hjärna som om att jag hade brutit armen. Jobbiga dumma hjärna. Skulle ju kunna lura den med det “knark” som jag har kvar sedan den sommaren, men det känns lite overkill för den lilla dumma saken i skallen. 🙂

Idag har annars varit en väldigt bra dag. Var på besök hos S&M&E och skvallrade, drack te, lekte massor med E och hade det allmänt väldigt trevligt. Nu är det dock hemresan som hägrar och även om snön (och kylan) som har kommit är väldigt mysig, så vill jag egentligen åka redan imorgon. Den kreativa nerven har verkligen satts igång och längtar efter att få skapa i lego, men det blir att hålla ut en dag till och se till så att allting som skall med blir nedpackat.