Nöff?

Det blev att vaccinera sig mot denna väldigt speciella influensa som tidningarna skriver om. Var inte helt säker på att jag skulle göra det, men efter noggrant övervägande så blev det en vaccination. Så nu är det bara att vänta på att det växer ut en grisknorr där bak.

Annars är allt som vanligt. Det väntas, men nu är datumet för att åka hem väldigt nära så det är inte lika farligt längre och jag har saker att göra. Frysen, som nu är tom, skall frostas av så jag kan stänga av den när jag är hemma. Min portabla disk skall fyllas med underhållning, vilket nu går väldigt snabbt efter några små justeringar av systemet så jag inte behöver använda USB. Jag har en server på ludd som det skall läggas några sista minuten förändringar på och sedan skall det packas.

Jag har försökt att skriva en så lätt packning som det bara går, om det blir något köpt hemma i Simrishamn så man kan ta det med på flyget upp. Det svåraste just nu är dock att bestämma vilka låtar jag skall ha på min mp3 spelare, så jag har en passande mix. Förra gången jag flög så hade jag Arrogant Worms – Worst seat on the plane i mina öron, vilket fick mig att dra på smilbanden lite lätt.