Väldigt lite bloggat

Litet tag sedan det bloggades nått här, men samtidigt så är det inte mycket som har hänt.

Dagarna går mest ut på att sitta stilla, även om jag har fått några små saker gjorda. För någon timme sedan så blev jag klar med den sista uppgiften i kursen jag läser på UU i javascript programmering. En 7.5 poängskurs som är beräknad att ta 5 veckor a’ 40 timmar, dvs 200 timmar, och jag har gjort klart alla uppgifterna på mindre än 8 timmar totalt. Så vad jag skall göra med de 192 andra timmarna vet jag inte. Men såtillvida att läraren inte får ett tuppjuck så är den kursen klar, och jag har “bara” kvar kursen från MIUN(Mittuniversitetet). Får se om jag börjar på den redan nu pga ren tristess.

Idag hade jag även besök av en snäll rörmokare som bytte packningar i samtliga kranar, fixade nya ben till mitt badkar(då ett var helt av) och bytte ut själva “avloppet” till badkaret med nytt rör och ny plopp. Numera är det en “tryckknapp” som man inte behöver oroa sig för att bli av med, för det går inte att ta loss den. Ett tryck och den stänger sig, ett till och den öppnar dig. Hur smart som helst.

Nu är det även mindre än en vecka kvar tills jag åker hem-hem. Sakta men säkert så närmar sig morgonen den 18:e och jag börjar faktiskt se fram emot att riva fram allt lego och bli 10 år igen, även om åkandet och väntandet kommer att ta bra mycket längre tid än vad det brukar göra.