Lätt förvirrat

Ytterligare en dag nästan över. Bara 5 st. kvar innan det bär av söderut i aluminiumrör av olika storlek och sätt att driva dem framåt. Har börjat planera vilka saker som skall med på min portabla disk, så jag har lite underhållning på datorn. Det känns nästan alltid lite ängsligt inför vetskapen att jag inte kommer ha lätt tillgång till internet. Inte att jag inte kan leva utan den, utan bara kunskapen eller säkerheten i att den alltid finns där om jag behöver den. Det lär ju bli lite lagom “internet-detox” igen.

Är nu väldigt besviken på att Dollhouse läggs ner efter denna säsongen, för herre min skapare vad action och intressanta möjligheter det helt plötsligt finns. Man kan ju alltid hoppas på att den blir återupplivad på någon annan station, fast det är väl inte så troligt. När Joss skriver bra, så blir det oftast riktigt riktigt bra. Det tar oftast en stund att komma igång, men när det “grundläggande” arbetet är gjort med ett antal avsnitt så brukar det ta rejält med fart.

Sängen är dock en snar station, då det skall tvättas kl 07 imorgon och med tanke på de senaste dagarna så har jag inte varit direkt tidigt uppe på morgonen.