Zova

…med en massa ZzZzZz. Det har blivit väldigt mycket sovande idag. Kom upp ur sängen väldigt sent och har även tagit en rejäl tupplur på närmare 3 timmar efter lunch. Så man skulle kunna tro att jag är utvilad och så, men ögonlocken känns fortfarande jättetunga och hjärnan jobbar inte direkt snabbt. Så jag har försökt att speeda upp den med te och lussebullar. Nu sent på kvällen så verkar den grå massan äntligen ha kommit igång, så vi får se vad kvällen frambringar för tokigheter.

Det blev även en tur till stan idag. Vad man kan kalla nödvändigheter behövdes inför nästa fredag. Överst på listan stod en enkel sak som en necessär, då jag verkligen saknade att ha en sådan i somras. Och på gubbdagis, även kallat Clas Ohlson, hittade jag en i lagom prisklass, dvs under 100kr. Inte som den första jag såg på Åhlens. Den gick på 399kr… Nästa punkt var te. Specifikt Julblandningen som de har på te-shoppen. Hela två hekto införskaffades så jag har tillgång till bra och gott te i Simrishamn, för det är inte den bästa staden att hitta sådant i. Även det lärde jag mig i somras. Så med te och necessär inköpt bar det iväg hem igen.

Ikväll blev även “planen” för de nästkommande 9 dagarna planerade med mat, viktiga hållpunkter, packningslista etc gjord. Den är inte så avancerad, men det känns ändå rätt skönt att ha den klar så när det är dags att packa på nästa torsdag och med övriga saker som måste fixas är det bara att bocka av allt eftersom.