Liten tur idag.

Hela vägen ner till lulebo’s kontor var jag idag, vilket måste vara definitionen av en “liten” tur. Det skulle beställas och felanmälas, vilket gick sådär. Det blev iaf beställt omlackering av samtliga garderobsdörrar i sovrummet samt hallen, och även omlackering av en innerdörr som har förvarats på vinden som är lite dålig. Nya trösklar i samtliga dörrar beställdes även så förhoppningsvis kommer de och hämtar dem snart.

Det som inte gick var att felanmäla saker som trasiga lampor etc. För det var man tvungen att ringa felanmälningen och inte lämna den via områdeskontoret. Känns väldigt mysko, för det var ju inga problem förr. Fast förr så skickade de iväg beställningarna via datorn, nu faxades dem. Så lulebo har gått bakåt i tiden verkar det som…

Väl hemma så behövde jag plocka ner dörren från vinden, och naturligtvis var det den som stod längst in, och det blev 15 minuters väntan på hissen som var ockuperad av in/ut flyttande personer. Men trots att det inte har gjort så mycket idag, har dagen trots det gått rätt fort. Nu är det bara 10 st kvar innan det bär på flyget över julen till mitt lego…