Låååång dag…

Det blev en väldigt lång dag igår. Eller själva dagen var (förhoppningsvis) lika lång som vanligt med 24 timmar, men det kändes som minst det dubbla. Tror det blev minst 2000 varv i lägenheten, vilket kanske låter imponerande, men då ett varv(vardagsrum -> kök -> hall -> vardagsrum) är runt 6-7 meter så känns det inte lika imponerande. Det är det eviga väntandet som åter igen visar sitt fula tryne, även om dagen startade rätt bra med kavringsfrukost och några väldigt bra avsnitt av Numb3rs, Stargate Universe och Sanctuary. Det ligger fortfarande två avsnitt av Dollhouse och väntar på disken som jag hoppade över. De tänkte jag titta på idag istället.

Uppgift 2 till javascript kursen vid UU gjordes även sent igår. Det tog runt 2 timmar från det att jag påbörjade den tills att den var inlämnad. Har en till som måste göras innan jag åker hem, men då den kanske kan ta hela 3 timmar så väntar jag med den tills jag har riktigt tråkigt igen. För om det råder det inga tvivel. Jag kommer att ha tråkiga dagar med väntande ett bra tag framöver.

Imorgon skall jag iaf åter attackera lulebo och felanmäla en hel hög med småsaker som jag gärna vill att de fixar. Läckande kranar och sådant som det måste bytas packning i. Jag skulle kunna göra det själv, men det är ju en av fördelarna med att bo i en hyresrätt att man inte måste. Det skall även beställas slipning av samtliga dörrtrösklar i min lägenhet och omlackering av samtliga garderobsdörrar och en innerdörr. De kanske rent av hinner göra klart det innan jag är tillbaka i januari. Inte så troligt kanske, men man kan ju hoppas.