Dagarna vänder

Just nu kastas dygnsrytmen både hit och dit och vill inte riktigt stanna på samma plats en längre tid. Ibland blir det att sova fram till kl 10 på dagen och ibland blir det att vakna kl 03:30, som idag, och då börjar det ju kännas som att det snart är dags att gå och lägga sig. Blir inte riktigt klok på mig själv.

Dagen har annars varit väldigt produktiv. Min bärbara dator fick samma behandling som den stationära och är nu en mycket stabilare och snabbare variant av Fedora Linux i stället för Ubuntu Linux. Den är rent av användbar i jämförelse. Som alltid blev det lite att fixa och trixa, men det blev faktiskt riktigt bra till slut. Har nu ett tema som påminner väldigt mycket om Mac OS X, vilket ju är lite förberedande inför mitt framtida datorköp av en Macbook Pro.

Imorgon blir det en ren njutningsdag med kavringskrukost. Den sista halva kavringen skall ätas upp så jag om 2 veckor har tömt frysen, så jag kan stänga av den under tiden jag är hemma i Skåne. Lite overkill kanske, men då den har varit rätt tom sedan i somras så är det ju inga bekymmer. Till det så blir det att titta på Numb3rs, Sanctuary, Stargate Universe och Dollhouse. Två av dessa försvinner ju inom kort(Dollhouse och Numb3rs) så det gäller att njuta av varje avsnitt. Är lite sur på Fox att de åter igen lägger ner en av Joss Whedon’s serier, men att Numb3rs läggs ner efter denna säsongen när nog det bästa för den serien. Så drar den inte iväg in absurdum