Pensonären Linus på G

Då gör jag det där igen som jag är så väldigt dålig på. Väntar. Om två veckor går flyget söderut, även om det inte går direkt rakt. Jag kommer att korsa Sverige inte bara i nord/syd riktning, utan även i öst/väst. Så restiden är liiite längre än vanligt. Men fram tills dess så finns det inget direkt att göra, eller rättare sagt, som måste bli gjort. Och det jag har att göra försöker jag att dra ut på så jag åtminstone har något att göra varje dag. Lite som en pensionär som planerar en hel dag till att bara gå till posten eller banken. För mig var det ett besök hos lulebo som var tänkt, tills jag stod utanför deras dörr som snällt meddelade att de hade stängt och öppnar först igen på måndag. Så det var bara att traska hemåt igen.

Något som dock sker för att fördriva tiden är att städa. Var nära att få ett ryck igår och ge mig på att tvätta fönsterna, men efter några sekunders övervägning så gav jag upp det. Det är lite kallt ute om man säger så. Det blev att installera om min stationära dator istället så nu har jag ett fungerande operativsystem i form av Fedora Linux i stället för det gamla väldigt ofungerande Ubuntu Linux. Helt plötsligt så går saker snabbt och smidigt igen.

Funderar lite på att plocka ner ett av de 6 pussel på 1000 bitar eller fler för att lägga det. Men vi får se. Jag har ju en server på ludd som jag gjorde lätt ofungerande för några dagar sedan. Kanske dags att fixa den. Det kanske blir morgondagens projekt 😉