Fäääärdig

För i år alltså. Idag lämnade jag in rapporten som jag arbetat med under hela november månad, och förhoppningsvis är det inte några stora delar som Bertil kommer att ha åsikter på. Mest troligt är att det kanske kommer något språkligt som han tycker att jag skall ändra. Men med den inlämnad så fick jag även in min tidsrapport för november vilket blev hela 135,5 timmars arbete, vilket är en rätt kraftig ökning från tidigare månader som legat mellan 20-30 timmar. Kommer att bli fina pengar som druttar in lagom till dagarna innan jul.

Nu är det bara ett jobb som skall fixas också. Skall skriva ett nytt personligt brev och skicka in till en annons, men inget kommer ju att vara klart förrän efter jul/nyårs uppehållet så det är bara att vänta och hushålla med pengarna som tyvärr måste räcka länge.

Tiden hemma i Skåne kommer inte att vara helt stillasittande(eller jo…) då jag har fått i “uppdrag” att för en gångs skull sortera upp allt lego som ligger hemma i mammas förråd så jag kan få med mig “mitt”. Och de som tänker att det borde gå snabbt vill jag bara påminna: jag älskade lego som ung och min pappa ägde en leksaksaffär… gissa vad jag fick i julklapp/födelsedagspresent/namnsdagspresent/etc. Det finns stora drivor med lego.