Dagen efter…

Gårdagen var så massivt rolig den kunde vara. Massor med bakande, skrattande, finurlande och skitsnack. Ibland så sprang vi iväg och hamnade på diskussionsämnen som vi inte riktigt visste hur vi hamnade där. Hur underbart som helst.

A&B stod för årets “design” på pepparkakshuset, vilket blev S&M&E’s radhus. Eller skall det vara SME??(SME = Small & Medium Enterprises ;)). Oavsett så blev det väldigt vackert, även om jag åter igen inte fick helt styr på pepparkaksdegen. Så det receptet får åka ut genom fönstret och ersättas med ett nytt nästa år. S&A var även här och lekte och hade sig. Var nu nästa års julstök blir…

Julskinkan blev som alltid lika uppskattad(nått som inte är sött) och hela skinkan på 2 kg försvann rätt snabbt när den väl kom ut ur ugnen. Sedan blev det glögg med lussekatter och de nybakade pepparkakorna(och min mors/mormors/gammelmormors recept fick väldigt bra kritik). Till det så gick en Emmy runt och bara ville ha mer, och bättre betyg än så kan man väl knappast få. Så nu har jag ett familjerecept under bältet. Skall se om jag kan få samman några fler när jag är hemma.

Idag är verkligen dagen efter. Känns nästan som att jag hivade i min en massa öl igår, men det har nog mer att göra att jag tillbringade i princip hela tiden i köket igår, med ugnen igång, och drack inget vatten. När jag väl kom på det så drack jag ändå inte mycket. Kanske ett glas. Så den smärtan får man ta idag, tillsammans med tvättande och städande. För av någon anledning blev det väldigt skitigt på golv och en massa disk 😀

3 comments

  • Susanne on November 29, 2009 at 12:22

  jag hade alla intentioner att komma tillbaka men när jag klev ut från din lägenhet så bestämde min mage att nu fick det vara nog. Tillbringade resten av dagen på soffan eller på toaletten. Huset blev riktigt bra!

  • Linus on November 29, 2009 at 13:36
   Author

  Oavsett så finns det ett paket med lussekatter och ett med pepparkakor för er att hämta, annars så kan det levereras på måndag kväll när det är dags för tv-måndag för mig.

  • Liza on November 29, 2009 at 16:05

  Åh vad avis jag blir!! Saknar er allihopa massor för tillfället…

Comments have been disabled.