Färdig.

Temat har ändrats till dels ett lite mer “juligt” tema, men även ett som jag har funderat ett tag på att byta till. Det kan hända att det gröna temat kommer tillbaka, men det skall inriktas på att göra det lite mörkare. Gillar grönt, men det där var lite ljusare än vad jag ville ha det. Så det blir att fortsätta att leka med färger och annat sånt roligt.

Idag blev det även sista arbetsdagen på det som är inplanerat på skolan. Ettorna skulle göra sitt experiment och det tog endast 2 timmar, och då inkluderade jag en hel del information om hur de skall skriva rapporten för att få den förbi Bertils hårda granskning. Det är ju en läxa man har lärt sig efter väldigt många försök.

I övriga nyheter så är nu allt klart inför julstöket imorgon. Det är lite “finputsande” kvar här hemma och jag skall ta en extra sväng för att dubbelkolla så det är så “Emmy säkert” som det bara går. Men kylen är laddad med en pepparkaksdeg till att bygga hus med, två som skall vara till riktiga pepparkakor(min gammelmormors recept), ingredienser till 3 omgångar lussekatter(och saffran är dyrt i år: 33kr/påse), julskinka, vörtbröd, 4 flaskor julmust och naturligtvis en flaska med glögg.

Julpynt kommer det att vara väldigt sparsamt med, då jag åker till söderut om tre veckor och kommer inte tillbaka förrän julen är över. Även om jag missar min farmors begravning så kan jag vara med på urnsättningen, om jag vill och orkar, då den är när jag är hemma.