Valt.

Efter mycket tänkande så har jag nu valt mitt nya abonnemang hos com-hem, vilket åter igen blev 8 favoriter. Det blev inte direkt samma kanaler denna gång, men nästan: Tv3, Kanal 5, TV4+, Kanal 9, Discovery Channel, Discovery Travel & Living, TV4 SciFi och Animal Planet. Så lite mer underhållning denna gång och en “djurkanal”. Även om det känns lite puckat att ha en massa kanaler och så tittar jag väldigt lite på tv’n ändå… fast samtidigt är det ju skönt att veta att jag faktiskt har tillgång till lite lätt underhållning när det behövs.

Nu är iaf sikten nedmonterad och till stor del packad på pallar(det som går). Imorgon så skall det blåsas rent med tryckluft, vilket kommer att vara en intressant upplevelse med tanke på hur mycket fint material som fortfarande sitter kvar på den. Men förhoppningsvis blir vi klara till lunch så man kommer hem tidigt.

Det blev även en planerad matsedel för de nu snart 4 veckorna som är kvar tills flyget går söderut. Främst så jag åter igen kan ha en tom frys och stänga av den under den tiden. Sammanfattat kan man nog uttrycka att det jag äter de närmaste veckorna är baserat på…. kyckling. Så bli inte förvånade om jag helt plötsligt börjar gala som en tupp eller klucka lite lätt i mitten av december.