Overload.

Shopping, det var planen för idag. Åka in till stan och handla lite. Det stod några saker på listan som var tvungna att köpas in. En ny halogenlampa då jag har bränt ut en och nya ljus till ovanför TV’n, men sen var det lite fönstershopping som stod på listan. När väl det som behövdes hade köpts, så blev jag less… Det var för mycket jul, i alla former, överallt, redan nu, så det blev att hoppa på bussen hem igen. Men nu har jag iaf fungerande bänklampor i köket igen och nya fina ljus ovanför TV’n, vilka blev röda denna gång. Funderade ett tag på beige men då jag redan har ett rött tema i vardagsrummet så kändes det bäst.

Ikväll skall jag skriva på rapporten som jag nu faktiskt vill ha klar och få godkänd, men det är ett lagom terapiarbete för att slippa tänka på den numera väldigt grå vardagen utanför sedan snön försvann. Allt som är kvar av den finns i ett försök till gigantisk snögubbe(det är iaf vad jag tror det är) utanför balkongen, men förhoppningsvis blir kommer den tillbaka snart.