Massa veckor

Det skrivs och möts som aldrig förr. Rapporten har gått framåt rätt bra denna vecka med en massa skrivande, och det är rätt skönt att jag har fått skriva hemma och på udda tider. Är inte direkt jätteproduktiv på eftermiddagarna, så det hjälper att kunna flytta tiderna lite som man vill. Nästa vecka så drar det igång med laborationerna för KY eleverna från Storuman, med 4 laborationsgrupper på två dagar. Och till det kommer de IMP eleverna som jag skall “handleda” att dra igång sina experiment veckan efter. Så även om det har varit en hel del denna vecka, så kommer det att bli väldigt mycket mer veckan efter det.

Jag lyckades även ta mig in till stora staden igår för att handla lite. Det var kläder som stod på schemat, och väl på dressman så hittade jag det jag sökte. Jag hittade även en massa andra kläder som jag ville köpa, men med ett i princip tomt bankkonto är det lite svårt att betala för det.

Annars så tänker jag och saknar min J väldigt mycket. Lätt skadad i fingret så är hon ute och festar på sjön just nu, och jag längtar mer än någonsin till den 18:e december då vi åter igen träffas.