Nu tar det fart

Då har veckan startat som ökar mängden saker jag har att göra.

Jag började skriva på rapporten igår även om de första 4 timmarna gick åt att försöka fixa till en bild, som dock inte funkade alls. Det är min jobbdator som står för de flesta av dessa problemen, så det blir att arbeta hemifrån så jag har en någorlunda fungerande dator. Det var ett tag sedan jag gjorde detta experiment som det skall skrivas om, så det blir mycket funderande och tänkande om vad och hur saker var inställda.

I lördags var det även en trevlig kväll hemma hos S&M med ytterligare två på besök från skellefteå. Det lagades otroligt god mat och njöts i fulla drag av denna. Sedan blev det spelat Munchkin och jag fick uppleva den närmaste bataljen jag någonsin om att gå upp den sista nivån. Men väldigt kul var det iaf 🙂

Annars så har jag försökt kursregistrera mig så CSN sätter igång och jag kan börja göra uppgifterna, dock så ligger ladok nere i hela sverige för uppgradering fram tills på torsdag så det var ju väldigt bra tajmat av dem. Och jag har även fått uppleva både mittuniversitetets och umeå universitets portaler och nätlösningar för utbildning. I jämförelse med luleås portal är mittuniversitetets ungefär lika bra, umeås är enligt min mening en katastrof. För att inte tala om umeås läroplattform. Totalt vansinnig och så ologiskt att det bara gör ont, och bara krashar hela tiden. Mittuniversitetet använder iaf WebCT, så även om den inte är bra är den inte dålig heller. Det är i denna jämförelse som man inser hur bra vi har det vid LTU med Fronter, och jag är samtidigt väldigt stolt att jag deltog i arbetet att ta fram kravspecifikationerna för denna.