Jobb jobb jobb.

Och tyvärr inte ett fast jobb, utan de timmarna jag samlar på mig på skolan. Det har varit två intensiva dagar och det kommer att bli två intensiva dagar till. Det blev 6 timmar i måndags och 7 timmar idag. Så det börjar nästan närma sig fulla arbetsdagar. Onsdag och torsdag kommer det att bli lite mindre, men bara precis. Sen nästa vecka skall jag skriva samman en rapport från det jag gjorde sommaren 2008, vilket kommer att ta en 40-50 timmar i anspråk veckan efter det är det dags för laborationer för KY-eleverna. För att inte tala om de ettor jag skall vara handledare åt i ett projekt under Lp2.

Och mitt i denna röra så börjar kurserna på måndag och jag har två hobby projekt på gång just nu. Så från att ha väldigt lite att göra större delen av oktober är jag helt plötsligt nedlusad med saker att göra, och stressnivån har stigit och det finns för mycket att göra och inte nog med tid.

Fick ett väldigt gott skratt i dagens avsnitt av Castle där självaste Malcolm Reynolds – Space cowboy dök upp som Nathan’s halloween kostym. Exakt med rörelser och en väldigt fin pik från hans dotter, som nästan bara riktiga Firefly/Serenity nördar fattar 🙂