Bygg och spel

Igår blev det att arbeta med händerna i några timmar. Väldigt kalla händer i slutet, men det var väldigt trevligt ändå. Det skulle byggas innertak hos S&M, och det var ett inte för jobbigt arbete då vi hade både en rejäl cirkelsåg, skruvdragare och grundmålat virke. Så det var bara att kapa och skruva. Det tog väl dryg 3 timmar med ett antal frågetecken, byte av utrustning som häftpistol och rent allmänt att det var vi. Med vi innebär, jag, M och A. Och A’s nya namn är numera Anna. Så de så.

När vi män var ute och låtsades vara snickare, så var kvinnorna innomhus och lagade mat. Så det blev utroligt god hembakad pizza och sedan blev det spel. Jag fick dock storstryk i detta spel och åkte ut rätt snabbt 🙂 Så medans de andra slogs vidare i Jumbo Jet(även kallat Airport) så tröttade jag ut katten. Det jag verkligen lyckades med igår var att både ta med kameran OCH använda den. Så här är lite vad det blev för foton.

1 comment

    • MrCrazy on October 26, 2009 at 13:12

    joråseru…. Måste juh bara lägga till att ditt nya namn är “Lina” , inte ska du väll skämmas för det =P
    -MrCrazy… aka Anna

Comments have been disabled.