Funderingar.

Det har blivit en hel del gjort idag faktiskt. Först och främst så har jag börjat uppdatera mitt CV, vilket har “förfallit” lite de senaste åren. Även om jag inte tekniskt sett har min examen ännu(skall vara klar om en vecka) så har det uppdaterats med den informationen. Jag är rätt nöjd med det som blev men det finns en liten del kvar av den som jag ännu inte har fått ett bra grepp om, fritidsintressen. Den blev först lite flummig, sedan bara konstig och nu är den bara en hög med frågetecken. Men när jag blir klar med den, och även uppdateringen av mitt personliga brev så kommer jag att vara extremt nöjd.

Jag tror att jag även bestämt vilken bärbar dator jag skall köpa för att ersätta den som jag nu det senaste året har i princip misshandlat sönder. Den fungerar fortfarande, men bara precis. Det kommer att antingen bli en macbook eller en macbook pro. Skillnaden mellan de två som jag tittar på är väldigt minimal. Det jag dock ogillar lite är macbook‘s utseende, helt i vitt. Där gillar jag aluminiumramen och det svarta bättre på pro varianten. Men samtidigt så är det frågan om detta är värt de 3000kr som pro varianten kostar mer. Jag funderade först på en bärbar från HP, men det som vann är att macbook har en batteritid på 7 timmar. För att ens komma i närheten av det på andra datorer så springer det direkt iväg till 20.000kr-klassen, och det är definitivt för mycket för mig. Men ni kan ju bedöma det själva på dessa bilder. Är det värt 3000kr?

Macbook

Macbook

Macbook pro

Macbook pro

2 comments

  • MIke on October 21, 2009 at 20:46

  Jag vet inte om utseendet är värt 3000kr men jag tycker om min med aluminimskal. Man borde väl få nåt mer för de pengarna eller?

  • Linus on October 21, 2009 at 21:05
   Author

  Inte så mycket mer. Se jämförelsen här: http://www.apple.com/se/getamac/whichmac/whichmacbook.html

Comments have been disabled.