Inget svimmande denna vecka.

Det har varit ett tag sedan jag bloggade. Detta stiltje beror främst på att jag inte har så mycket att berätta, då dagarna bara innebär att gå upp på morgonen, äta frukost, sätta sig vid datorn, äta middag, lite mer dator och sedan sova. Inte direkt överdrivet intressanta dagar alltså.

Tanken var ju att denna vecka gå ner och anmäla mig som blodgivare, eller iaf bli testad för att se om jag kunde bli det. Fick svar igår på mitt mail och de hade öppet idag på förmiddagen, så det var ju lika bra att ta tjuren i hornen och göra det. Dock så tog de inte emot skåningar alls… Eller nej. 🙂 De tog inte emot nya blodgivare idag utan endast på måndag till onsdag, så det blir att återkomma i början av nästa vecka. Så även om det inte blev någon testning var inte dagen bortkastad. Jag tog en liten promenad den sista biten in till stan, tittade lite på Lagerhaus och hittade förvånansvärt mycket jag kunde tänka mig köpa. Främst är det nya underlägg till koppar och så som jag hittade, som egentligen är till ljus men är av samma skiffer som jag redan har på mitt soffbord. Plus att de inte var så dyra.

Nu har det även börjat trilla in lite andra saker i mailboxen. Lite tider på skolan, antagningsbesked och så. Det börjar inte kännas så hopplöst som det har gjort de senaste dagarna med absolut inget att göra.