Skall svimma i veckan.

Och nej. Det står inte simma, utan svimma. Den stora starka man som jag är, så har jag inte ett så bra förhållande till nålar. Sådana som sitter i ändan på sprutor alltså. Skärsår har jag inget bekymmer med eller förstörda nagelband så det blöder, men visa mig en spruta med nål så blir jag lite lätt skakis. Nu har jag dock tagit tjuren i hornen och skall förhoppningsvis ner till blodgivarcentralen och testa om jag kan bli blodgivare. Främst är det egentligen för att kolla vad jag har för blodgrupp, då jag har funderat på det ett tag, men även i en förlängning att inte bli lätt svimfärdig så fort jag ser en nål.

Och det är allt som är planerat nästa vecka.

Så jag har grävt upp några gamla programmerings projekt för att se om de kan göra att tiden går lite snabbare. För nu äntligen är i princip allting klart, bokat och bestämt inför jul och nyårs firandet med min söta älskling J. Det blir en hel del åkande, men i lagom mängd.