Va?

Vart tog denna dagen vägen? Tyckte att jag ändå var uppe i relativt god tid för att det fortfarande skulle kallas morgon, åt frukost, satte mig ner vid datorn och plötsligt var det dags att laga middag och klockan hade blivit 20. En hel dag har gått jag och jag har inte något direkt minne av att den passerade.

Något som dock är bra är att batteriet var laddat och klart imorse så jag åter igen kunde bli snabbt kontaktbar. Hitills håller det väldigt bra och såhär 12 timmar in i användandet då jag har tagit foton, ringt samtal, skickat en del sms så är det fortfarande bra laddat. Det skall ju laddas ut helt och hållet 2-3 gånger först, så jag skickar massa filer till och från mobilen via bluetooth för att förbruka det. Så den där investeringen på 220kr verkar ha varit en väldigt bra sådan.

Det jag dock “upptäckte” idag i och med sökta kurser på 4 olika universitet är följande. För att läsa kurser måste man ju vara med i en studentkår. Dock en studentkår vid det universitetet man studerar. Så med 4 olika universitet och lika många kurser så kan jag behöva betala in 4 st kåravgifter på 2-300kr st. Så runt 1000kr för att få läsa 4 kurser. Så nu blir det att försöka kapa ner dessa till ett mer rimligt antal och försöka välja max två universitet/högskolor så jag inte ruinerar mig på kåravgifter.