Bokat och klart

Igår så bokade jag mina flygbiljetter hem för jul och nyårshelgerna ner till J. Ja, det blev flyg. Främst av två anledningar. Det går snabbt, och det är 300kr billigare än tåget just nu. Denna gång slår vi på stort och kommer att tillbringa hela 22 dagar tillsammans, även om det kommer att bli en hel del åkande mellan diverse tillställningar. Det blir även 2 ½ dag i Skåne, så jag (och J) får träffa dem igen.

Nu är de flesta mail skickade, och saker och ting anmälda på studera.nu och så. Det är fortfarande en del småsaker kvar som måste skickas, och det får bli dagens projekt. För idag är jag helt ledig, eller helt arbetslös är väl den korrekta termen. För det är en dag med sikten kvar imorgon, sedan finns inte mer inplanerat för mig. Det kommer dock mera arbete, det vet jag, men i dagsläget är inget inplanerat och frågan är om det ens kommer mer i oktober månad.

Annars är tankarna mest hos min J, som hade en jobbig dag igår. Det är lite frustrerande att vara 120 mil bort, och inte kunna göra något åt det.