Tar fart igen.

Då var man ikapp på alla serierna igen, och det mesta var som väntat. En glad överraskning var dock Stargate – Universe som var långt mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Nu gillar jag rent generellt hela Stargate serien, men denna var lite mörkare, skitigare och utan en redan klar “fiende” att kämpa mot. Så det kommer att bli en serie som läggs till mitt veckoschema. Några jag dock är lite lätt avvaktande till är Numb3rs, NCIS, Criminal Minds och HIMYM. Ingen av de tre första serierna imponerar på mig längre. Främst för att det är ett så uttjatat segment: brott begås, brott löses alltid. Säsongspremiären av HIMYM gavs en chans, men de har lyckats köra denna serie i botten ordentligt så den kommer definitivt inte att vara på mitt “att titta på” lista. Det som väntas mest nu på är säsongspremiären av Sanctuary, som liksom SG-U är lite mer åt det skitigare och mörka hållet.

Annars så gäller det nu att börja ta tag i livet när det gäller att skriva CV, personliga brev till CV, kolla av hur det står till med jobberbjudanden, söka kurser mm. Det är en lång lista med saker som skall göras, så det är bara att attackera den och få den gjord.