Halv

Det är så det känns. Jag är halv. Då den del som gör mig hel är kvar i Göteborg, och det är väldigt ledsamt. Trots att det inte blev som vi hade planerat, så var det några underbara 10 dagar. Det var väldigt jobbigt att lämna min ängel och kliva på tåget norrut, och det kommer väl att ta några dagar innan livet åter rullar på relativt normalt. En sak som jag dock har hållit “hemlig” (förutom för B som hjälpte till) var att jag tillverkade en liten present innan jag åkte ner. Ett par örhängen, som syns nedan.

00022

Min ängel i sina nya örhängen

00004

Närbild på örhängena

Tillbaka till verkligheten idag så är jag åter igen på skolan och kör sikten, och en massa andra saker som skall fixas med. Det skall sökas kurser, sökas csn, maila lärare och så vidare. Mycket att göra ändå.

En viktig sak har jag ännu inte gjort, och det är att kasta bort de papperna jag hade utskrivna från kursen i kemisk reaktionsteknik. Tanken var först att bränna dem på bål, men då min tillgång på bål är lite begränsad så får det räcka med att kasta dem i återvinningen. Men det kommer fortfarande att kännas lika härligt.

Sist med inte minst så kommer några bilder från Göteborg, även om de flesta är tagna med J’s kamera då jag allt som oftast glömde min.

P9240002

Matvraket Linus biter till...

J är lite mer sansad...

J är lite mer sansad...

Jag och J i Halmstad

Jag och J i Halmstad

Moll och Fox

Moll och Fox undersöker min väska