Sista kvällen hos J.

Då har den sista av de 10 kvällarna jag kunde tillbringa med min J kommit. Det är lite ledsamt att vid denna tid imorgon så har tåget med mig på lämnat Göteborg, och det kommer att kännas tungt. Dock har det varit en underbar tid, även om större delen av den har tillbringats antingen i lägenheten med en sjuk och sovande J i sängen eller på ett fik på Göteborgs Universitet. Men det har trots detta blivit en hel del tid och en massa skratt tillsammans.

När jag kommer tillbaka till Luleå så är redan tiden uppbokad med siktförsök redan på torsdag, så det är direkt och snabbt tillbaka i vardagen och alla dess sysslor. Och sedan är det en veckas med seriestarter att ta igen för att inte tala om söndagens F1 lopp som skall tittas på.

Nu är det snart dags för varma mackor med efterföljande glass, och så skall jag njuta av dessa timmarna vi har kvar denna gång.