Saker på spår

Idag var det en längre tur utanför lägenheten, då J hade ett obligatoriskt seminarium. Själv så testade jag två av de fik som jag hittade där det blev blandade recensioner. Ett fik hade Earl Grey men väldigt små pappmuggar, det andra hade större pappmuggar men inte Earl Grey, och de som känner mig vet att jag tar det väldigt allvarligt med mitt te. Så just nu slits jag mellan dessa 🙂 Imorgon är det ytterligare ett seminarium, och jag skall då försöka hitta ett tredje fik och se om det stämmer bättre, med både stora muggar och Earl Grey.

När jag satt och intog min första kopp te, så genomförde jag en spontant undersökning. På Sahlgrenska Akademin där hälsovetarna håller hus här i Göteborg finns det väldigt många tjejer, och en övervägande del av dem är antingen blonda eller har en enkel hästsvans/fågelnäste. Ibland är de både blonda och hästsvans/fågelnäste, och det finns även många av dem. Väldigt chockerande måste jag säga.

Det var även premiär för mig idag. Första gången jag åkte spårvagn. Eller spårbuss som jag snabbt sammanfattade Göteborgs kollektivtrafik till, även om spårbuss rent tekniskt är något helt annat. Så enligt en Skåning som bor i Norrbotten på besök i Göteborg kan meddela: Staden är full med spårbussar!

3 comments

  • MIke on September 24, 2009 at 13:10

  Det kan inte vara lätt att vara i Gbg och inte kunna få det te man vill…. hur är det med F1 på måndag? flyttas det till senare eller? 🙂

  • Linus on September 24, 2009 at 18:21
   Author

  Jo, det får flyttas till på onsdag kväll eller så. Kommer ju inte tillbaka förrän då.

  • MIke on September 24, 2009 at 21:32

  ahhh… vi får väl lösa det på nåt sätt då alltså… ska visserligen skicka iväg min bror på flyget vid den tiden ändå så att det hade varit svårt att hinna med…

Comments have been disabled.