Det södra lugnet.

Då har man anlänt och installerat sig hos min ängel J, som dock mår lite illa idag. Det är dock inte mitt fel.. får vi hoppas.

Tågresan gick annars bra. Även om det var ett bekvämare sätt att resa rent “sittmässigt”(dvs gott om plats), så var det inte helt bekvämt att sova. Det blev typ 30 minuters sömn, vakna och vända på sig, massera onda muskler och däcka igen. Så ur bekvämlighetssynpunkt tar jag hellre flyget då det iaf är över efter 1-1½ timme. En fördel med underhållning var dock att det fanns gott om eluttag i kupén så jag kunde sitta och spela Breath Of Fire tills det var dags att lägga sig, och jag hade i princip hela kupén för mig själv tills någon timme innan det var dags att lägga sig vid 22:30 tiden.

Jag fick även en försenad födelsedagspresent av J. Ett väldigt vackert armband i silver, som dock var en aning för stort, men det skall vi försöka fixa till i veckan. Den primära aktiviteten är annars att köpa kärleken från Moll och Fox genom den mjukost med viltsmak som jag hade med mig som mat, så än så länge ligger jag på plus poäng hos dem 🙂