Snart dags.

Nu är det inte många timmar kvar innan tåget går. Väskorna är i princip färdigpackade och det är bara laddare och sånt som även måste slängas ner. Turligt nog fungerade det med att endast använda en bag och en axelväska för att få ner allt jag behövde ha med mig, vilket i princip är alla kläder jag använder dagligen… Så frågan är ju vad gör alla de där andra kläderna i garderoben? Nu är det bara “åka iväg” saker kvar. Sopor skall slängas, el-sladdar skall dras ut, diska upp och det viktigaste: handla färdkost till resan ner.

Konstaterar även att mitt resande har stigit kraftigt detta året. Tidigare har jag kanske lämnat Västerbotten/Norrbotten/Luleå i 1-2 veckor vart 3:e år, nu är jag på min andra resa i år och till det kommer även att jag kommer att åka söderöver under jul/nyårs helgerna. Så där blir det ytterligare 3-4 veckor borta igen.

train_g