Officiellt.

Idag har de sista poängen registrerats som behövs för min examen. Så totalt har jag nu 336 HP (vilket är 224 poäng i det gamla systemet), och jag har lämnat in papperna som ansöker om examen.

Idag var även de sista timmarna gjorda för den här månaden med extra arbete på avdelningen. Det var demonstrationslabbar för de nya studenterna som är födda på 90-talet! Det är bara att konstatera. Jag är 30, har en examen och det är två decennier mellan mig och de nya studenterna… Jag är gammal. Turligt nog har jag kompisar som är äldre.

Imorgon blir en ledig dag med att bara ta det lugnt. Sedan skall det tvättas på kvällen. Fredagen kommer det bli att packa ner det jag behöver för kl 16 så lämnar jag Norrbotten och är inte tillbaka föränn om 12 dagar. Längtar så enormt efter min ängel i Göteborg.