Ännu mera väntan.

Det blev rejält firat igår. Iaf när man jämför med hur saker brukar firas(dvs extremt sällan). Först blev det 1 liter glass som jag gjorde att slocknade i soffan, sedan blev det både Formel1 och CSI på tv-måndag med en tårta tillverkad av S. Så lagom till att jag kom hem så slog sockerchocken till och allt mitt blod byttes ut mot snabbverkande socker så det fanns inte en chans att jag skulle kunna somna.

Idag är jag dock tillbaka i verkligheten och i verkligheten är det väntan som gäller. Jag hade hoppas på att kunna börja den första oktober eller som senast den första november. Dock så kommer inte tjänsten att vara klar förrän i januari, vilket är intressant för det skulle egentligen ha varit fixat under sommaren. Även om jag är lite besviken så är jag inte ett dugg förvånad. Så nu blir det ytterligare 3-4 månaders väntan på att det fixas, så jag kommer att behöva plocka ut de sista 10 veckorna med studiestöd som jag har rätt till bara för att överleva. Inte alls kul, men vad skall man göra?

Nu är det dock bara 3 dagar kvar tills jag åker ner till min söta ängel och tillbringar 10 härliga dagar i Göteborg, tillsammans med hennes ibland väldigt överaktiva katter.