Söndag.

Gårdagen gick så olidligt långsamt så jag visste inte vad jag skulle göra egentligen. Jag rörde nog på nästan varje pinal här hemma, dock så sattes de tillbaka på exakt samma ställe. Såååå långtråkigt.

Idag är dock en helt annan historia, dagen har gått så snabbt att jag är lite sur på att det redan är kväll. Morgonen togs det lugnt med äkta skånsk kavring och ett något reducerat upplägg med pålägg. Bara ägg, kaviar, matjessill och leverpastej. Vilket blev riktigt lagom faktiskt. Ingen total matkoma på den. Samtidigt som frukosten avnjöts så tittades det på de första fyra avsnitten av Studio 60 on the Sunset Strip. Så extremt synd att de inte orkade fortsätta med den serien(dvs NBC lade ner den). Under eftermiddagen har jag spelat ett av mina favoritspel på en SNES emulator: Breath of Fire som är hur kul som helst. Det är ett klassiskt RPG, och jag hade nästan glömt hur bra det var.

Snart skall det poppas popcorn för att se den avslutande “delen” i en annan serie som blev nedlagd(denna gång av FOX): Serenity. Med denna del har jag, B & A på två veckor tittat igenom först hela Firefly och efter ikväll även långfilmen Serenity. Jag lämnar er nu för att poppa lite popcorn med en av Wash’s odödliga kommentarer(som jag nästan hade glömt bort…)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cFqB9y-m6MI[/youtube]