Fart och fläkt.

Efter några rätt lugna dagar med arbete, tog det rejält fart idag helt plötsligt. Det skulle egentligen siktas, men vi blev stoppade rätt snabbt. Sedan blev det dock ytterligare 4 timmar med att leka datorsupport och få ordning på lite diskar, dock med det lilla bekymret att jag inte kunde dumpa 60GB data någonstans… Så det blir nya tag på måndag, men siktning blir det inte mer av innan jag åker. Dock så är jag inte ledig för det. På måndag skall jag städa i labbet. Få bort allt det damm vi lyckats skapa på bara 6 körningar, så det blir rent inför tisdag och onsdag då vi skall köra demo-labbar för nya studenter.

Ikväll sågs annars den fjärde och sista skivan av Firefly och på söndag är det dags för filmen Serenity. Och då har vi sett igenom hela Joss Whedon’s härliga skapelse på bara två veckor. Och för att iterera några härliga fraser:

I’m going to the special hell

Nu i helgen blir det inte mycket mer än att slappa och kanske städa undan lite. Vid den här tiden nästa vecka så sitter/ligger jag på tåget ner till Göteborg och skall tillbringa några härliga dagar tillsammans med min söta ängel.