Mer väntan.

Det har blivit ännu mera väntan, främst för att nu nolle-P sjukan har börjat vandra runt bland även de anställda, så det är väldigt många rinnande näsor och förkylningar som sätter stopp. Som det ser ut nu kan det bli en väldigt lång väntan på att jag åter igen får något att göra, då de jag skall arbeta med sjukskriver sig.

Jag har kommit fram till att jag är väldigt dålig på att bara gå och vänta. Att lata mig och skjuta upp saker till morgondagen har jag inga problem med, men att verkligen inte ha något alls att göra när man kliver upp på morgonen funkar inte. Det finns dock en liten guldkant på detta. Då jag vandrar runt och försöker hitta saker att sysselsätta mig med så har ett antal projekt som jag har velat göra i  närmare 3-4 år faktiskt blivit av. En sådan är att jag numera har rensat ut räkningar från så långt tillbaka som min första hyresräkning från hösten -99, för mitt korridorsrum på Väderleden 9. Nu har jag ett mer årsbaserat system så räkningar och andra “viktiga papper” rensas ut efter 3 år. För vem behöver egentligen den där hyresavin för 4 år sedan?

Idag har jag faktiskt ett “stort” antal småprojekt igång. Håret skall klippas, det skall inhandlas nya datorhögtalare på elgiganten och ikväll är det skiva 2 av Firefly med B&A. Så denna dagen lär bli lite mer aktiv än de tidigare, förhoppningsvis.

Nu är det bara 2 veckor (och några timmar) tills jag sitter på tåget ner till min älskling. Det kommer att bli några underbara 10 dagar.