Ledig igen.

Nu har de två första försöken avklarats(sk slask försök) där vi mest testar att allt fungerar som vi vill och jag får några chanser på mig att se hur materialet beter sig i mataren, vilket inte är helt logiskt alltid. Det är mycket “fingerspizte gefühl” som min gamla kemilärarinna skulle ha sagt. Det “roligaste” med detta materialet är dock att när det kommer under 0.5% fukt så dammar det, och inte lite heller. Jag stod på ovanvåningen och kunde inte se Ulf som sprang omkring bara 4 meter under mig. Så ikväll blir det snyta damm ut näsan och imorgon blir det att klippa sig. För mitt hår var nästan omöjligt att få rent.

När jag kom hem så låg det en fin liten paket från Nallebudet, som jag starkt misstänker är från min J. Dock var det inte “meningen” att den skulle anlända förrän på torsdag, då vi då har varit tillsammans i hela två månader. Så det blir att vänta med att öppna den.  Jag saknar min J väldigt mycket och hoppas att de närmaste två veckorna skall gå snabbt så jag snart sitter på tåget ner till min söta ängel.

Annars så var det en väldigt trevlig dag igår med både F1 från Spa (min favoritbana) med massa action, och som alltid tv-måndag med CSI:NY dock utan några riktigt bra “one-liners”. Den bästa one-linern jag sett hittills har blivit gjord av XKCD med en massiv hint mot CSI:Miami(och Mr Horatio Cane):