Den eviga väntan

Det är vad det är. Fick idag äntligen svar från de mail jag har skickat till examinatorn för tentan jag skrev för en vecka sedan, och han är på semester fram till den 3:e September. En hel vecka till alltså, och först då skall han ta tag i att rätta tentorna. Jag har sagt det tidigare, det finns ju ingen slöare avdelning än denna på hela skolan och de gör lite som de känner för. Och då har han bara 5 dagar på sig att rätta tentorna, men tror ni att han kommer att hålla det? Inte en chans.

Idag är jag ledig. Vi blev klara med sikten igår och som det ser ut så kommer vi på måndag att dra igång denna omgång som är totalt 6 tunnor, vilket då brukar ta 6 dagar att köra. Så förhoppningsvis är vi snabbt klara med dem. Det kommer troligen även bli 2 tunnors körning med finare material, men som sagt, en dag per tunna gör att vi borde vara helt klara med denna omgång innan jag hoppar på tåget ner till min älskling i Göteborg.