Inget att göra

Nu har jag officiellt inget att göra. Inga planerade tentor, inget arbete som jag måste göra när jag inte är och kör sikten. Sikten som dessutom nu står stilla igen då jag lyckades ha sönder den en andra gång, men denna gång så kan vi reparera den själva vilket skall ske på måndag.

Naturligtvis så kommer det att bli en massa datornördande med diverse projekt, men det är ju “fritid” inte arbete. Det kommer nu att bli några intressanta veckor i september då vi ligger efter planeringen med körningarna som skall göras, men då det är 6 tunnor som skall köras och vi brukar hinna en tunna per dag så bör det inte vara något bekymmer att hinna med det innan jag åker söderut till min älskling den 18:e.

Nu blir det att sitta på balkongen och ta det allmänt lugnt och titta på vårat eldhärjade soprum, för att det brann märkte jag absolut inte går trots att jag inte bor så långt ifrån det.