Nästan ryckt mig ur det.

Det känns inte lika säkert att klara tentan som det gjorde i fredags, vilket är en bra sak. Dock är jag inte riktigt helt ute ur den känslan så dagen har gått till att slappna av och försöka tänka om, vilket har gått rätt så bra. Det skall bli några tal räknade ikväll och kanske lite extra teori.

Igår så var det dock allt annat än pluggande som gällde. Äkta hantverk i form av kabeltattande hemma hos S&M&E med nätverkskabel och uttag. I det hela ingick shopping på stan, fika på Waynes, taco-kväll och lite spel där jag förlorade stort. Så det var ett rejält avbrott från pluggandet som hjälpte rätt bra. Det var ett bra tag sedan jag hade ett sådant avbrott, så man känner sig lite mer utvilad och klar i skallen.

Imorgon åker även min J till Tyskland för lite välförtjänt semester och rent allmänt göra området osäkert. Saknar henne enormt. Men just för tillfället gäller det att koncentrera mig på tentan, och sedan siktarbetet som startar igen på fredag. Denna gång är det olivin som skall siktas, så jag kommer att ha damm långt upp i näsan. Kanske jag kan undvika “nolle-P sjukan” genom att vara helt igentäppt… Vi får se. Det kommer nog inte att bli något mer bloggande förrän efter tentan så nu gäller det att hålla tummarna.

1 comment

    • J on August 17, 2009 at 12:30

    Hej min älskling.. kommer hålla tummarna för dig hur mycket som helst. Nu skall jag strax åka och du skall veta att jag kommer att sakna dig med, hur mycket som helst… Tycker om dig massor.. Du betyder massor för mig. Underbarare kille än du finns inte… förutom mina småbusar då;). Pusspusspuss

Comments have been disabled.