Stooopid

Ytterligare ett tal är löst idag och jag hittade äntligen varför det var så konstigt. Det är ju bra när de försöker översätta enheter, men glömmer vissa detaljer eller för den delen ger helt fel siffror. Som att din bil går i 12 kg eller att du väger 75km/celcius… Fullständigt logiskt eller hur? Det är vad jag har att kämpa mot just i dessa dagarna. Felskrivna och felräknade enheter, och jag förväntar mig inget bättre på tentan. Så det gäller bara att hålla tummarna så att de väljer tal där de inte kan strula till det med enheterna.

Nu är det bara lite mer än en vecka till att jag sitter där i en sal och skriver min tenta. Förhoppningsvis så klarar jag den och kan då hämta ut min examen, så det är rätt mycket som hänger på denna tenta. Som tur är har jag sparat mitt sista skrik, dvs rätten att begära upp en tenta så om det skulle gå åt pipsvängen kan jag begära upp den och de måste ge den inom tre veckor. Det får man ju dock bara göra en gång men jag hoppas att slippa det helt och hållet.

Annars är jag väldigt glad över vädret. Eller främst att det är kallare. Exakt hur det är ute bryr jag mig inte så mycket om, bara det blir kallare. Åskvädret igår var väldigt förlösande för det konstanta svettandet jag har utstått de senaste veckorna. Och även min aptit har dämpat sig till mer normala nivåer… Får låta det gå några dagar till innan jag ställer mig på vågen igen så jag inte dör av chocken 🙂

2 comments

  • Fia on August 11, 2009 at 18:45

  Lucky you, andra har det precis tvärt om.. *bzzzzz* *annoyed*

   • Linus on August 12, 2009 at 11:22
    Author

   Så är det att bo i Skåne… 🙂

Comments have been disabled.