Värme…

Temperaturen har börjat sjunka igen. Det känns så iaf i min lägenhet för det känns inte längre som att min hjärna kokar. Så dagen har varit lite mer alert än vad den brukar vara, då även om det har blivit lite räknande så har det långt ifrån blivit den mängd jag har velat. Men ikväll kan det nog bli lite. Aptiten har även återgått till det lite mer normala för mig, vilket som sagt jag tror har en stark koppling till att vädret har blivit kallare. Första gången något sådant har hänt, mig veterligen…

Satt igår och pratade med J och vi hittade båda en lägenhet hos Lulebo som vi båda gillade skarpt. En 5:a på 117 kvm ute på mjölkudden. Bara en liten sak som vi störde oss på, men hur ofta hittar man en hyreslägenhet som passar en perfekt. Så nu är det bara att vänta i 10 månader till och hoppas att en liknande lägenhet dyker upp som ledig igen, samt att det finns pengar i bofonden så det kan tapetseras om och fräschas upp. För hur ofta har det varit fräscha tapeter i alla rum i en så pass stor lägenhet. Det kan ju även bli tal om att tapetsera själv men vi får se, LKB etc är ju inte direkt snabba och bra alltid.