Nånting har hänt.

Vad, ja, det vet inte ens jag. Orken ligger på minus, huvudsysslan jag vill göra är att äta och sedan sova för att sedan äta igen. Känner mig inte sjuk eller febrig eller så, men jag har absolut noll energi känns det som. Visst kan jag skrapa samman lite när det väl behövs(som imorse) men annars så är det noll på just det kontot. Det kan vara värmen, det kan vara något annat. Förhoppningsvis så bättrar det sig, för just nu dricker jag nästan för mycket vatten per dag och äter på tok för mycket.

Idag så gick annars jobbandet… mindre bra? Vi har börjat mäta en ny parameter och upptäckte snabbt att vi troligen har ett kabelbrott på en av kablarna, vilket inte är förvånande så här i efterhand. Så vi skickade lite över 200 ampere genom en kabel som klarar i runda slängar 170-180 ampere… Så det var lite spännande (som elektrikern sa). Så det blev bara 3 timmar jobbat och sedan avbröt vi försöken då det måste beställas en ny kabel, vilken inte kommer att vara här i luleå förrän tisdag nästa vecka. Försöken blev helt enkelt framskjutna på framtiden och till efter min tenta.