Eat my shorts

Aha! Eureka! och alla andra sådana uttryck. Det talet som jag inte förstod på tentan löste jag för bara några minuter sedan. Det krävdes lite tankeverksamhet, men det gick till slut. Som alla tal var det ju inte matten som sådan som var problemet utan alla logiska beräkningar som behövdes redas ut. DOF analyserna har även de gått rätt så bra, och även om det måste arbetas lite mer på dem så känns det väldigt bra att ha löst just det talet.

Imorgon och på fredag skall det slitas i labbet då vi skall ta nya värmemätningar på sikten. Totalt sex mätningar skall genomföras och det är massor med omkopplingar och siktbyten, vilket gör att det kommer att bli två långa dagar. Rent tidsmässigt lär det bara bli kanske 4-5 timmar per dag, men det är så extremt långtråkigt att byta siktar och koppla om el-skenor att man nästan hellre vill stoppa huvudet i sanden.