Tiden går snabbare än vad man tror.

Igår var det en månad sedan. En månad sedan jag fick den sötaste av alla sötnosar som flickvän. Min J. Det är knappt jag fattar det fortfarande, men jag har hittat min andra hälft. Och idag så damp det ner ett litet paket(som egentligen skulle ha kommit igår) med följande innehåll som bara är för sött:

En väldigt söt nalle

En väldigt söt nalle

Annars så är det studier som gäller. Resten av dagen skall tillbringas med att räkna igenom 4 tal och göra en Degree of Freedom(DOF) analys på dem. Inte överdrivet upphetsande, men det måste göras. Det var ett av de stora bekymmerna jag hade med förra tentan, just DOF analysen.

1 comment

    • J on August 4, 2009 at 21:53

    Roligt att du gillade den, synd bara att den inte kom på rätt dag… Men men, tur att den kom fram i vart fall. Tycker om dig till tusen mitt hjärta.. Pussar o kramar

Comments have been disabled.