Lite aktivitet

Då har man fått röra på kroppen lite också. Igår var det åter igen flyttdags för en viss familj, så det skulle släpas saker mellan två bostäder på porsön. Och med släpas så menar jag att de skulle lastas på ett släp och av ett släp. Men snabbt gick det, typ 2 timmar. Så var allt ute från den gamla och inne i den nya bostaden. Så snabbt och enkelt var ledordet. Sen fanns det ju gott om plats i nya bostaden så det behövdes inte krånglas i saker i nästan alla hörn. Det fick mig att börja längta till min egen framtida flytt tillsammans med min ängel.

När jag kom hem så hade jag en katt här som ville ha massor med uppmärksamhet, då hon hade varit inlåst i min lägenhet under flyttandet. Så det var katthår långt upp i näsan och massa gnidande mot min hand och tiggande om att bli kliad. Hon är bara för söt ibland det lilla livet. Det tog ungefär 3 timmar för henne att lugna ner sig, sedan vilade vi båda i soffan.

När jag vaknade imorse så fanns det en lätt huvudvärk, så det blev att gömma sig under täcket en bra stund. När det inte fungerade så var det upp och äta som gällde, och nu i efterhand så tror jag det fanns en viktig orsak till den. Vätskebrist. För just nu har jag 27 grader i lägenheten och det börjar sakta krypa upp mot 28-29 grader. Så det är full fart på fläkten, öppet överallt och massa vatten som är planen för dagen. Jag skall även kolla på några tal till, för nu är det snart bara två veckor kvar till tentan som jag måste klara.

1 comment

    • J on August 3, 2009 at 05:24

    Jag längtar jag med, massor mitt hjärta

Comments have been disabled.