Spelkväll.

Efter att jag hämtat mig från lite över en vecka med att leva på fika(för det är omöjligt att inte småäta när man bakar) så blev det idag äntligen normal mat. Och jag kan säga det finns någon här som är glad för det, min mage. Den har inte ojat sig eller väsnats något. Så för framtida referenser: mat är bra.

Ikväll var det annars spelkväll med familjen Palo, E & K från Eksjö(som spontant var i norra sverige) och M. Det spelades och pratades lätt pinsamma minnen, och hade hur kul som helst. Det spelas på tok för lite brädspel, något som det måste ändras på i framtiden känner jag. Mer spel till folket!

Imorgon blir det inte att plugga, utan det skall flyttas saker åt familjen Palo och jag skall under dagen husera den fullständigt normala katten Xana så hon inte tappas bort. Så det är en snabb “kattsäkring” av lägenheten som gäller ikväll.