Imorgon smäller det.

Då är det dags. Imorgon så blir jag gammal, 30 år gammal. Det sista inför morgondagen håller på att bakas och det är lite småstädande kvar, som att slänga kartonger och så. Fick ju ett paket från pappa igår med lite blandade saker, och bilder kommer imorgon på det mesta även festligheterna om jag kommer ihåg att ta bilder.

Idag gjordes även en annan viktig sak idag. Då humöret har varit lite nere de senaste dagarna för att min söta ängel inte kunde komma upp, så vände det lite idag. Biljetter bokades så jag kommer tillfälligt att gå från särbo till sambo i 10 dagar, och så långt är det ju inte dit. Det upptäckte jag när jag lade in det i kolumnen här bredvid, bara 52 dagar…. Och det ruskiga är väl att tiden kommer att gå snabbt ändå. Men huvudnumret är fortfarande min födelsedag imorgon och förhoppningsvis dyker det upp en massa hungriga magar 🙂