Rent?

Mina erfarenheter med att städa brukar innebära att det är rent efteråt. Dock så misslyckades jag denna gång, då det fortfarande ligger damm både här och där. Det kan ha något att göra med att jag bara plockade fram dammsugaren och inte slog på den. Det låg ju en massa andra saker i vägen som behövde flyttas undan. Så det blev rensat men inte städat idag, vilket i sig är en litet besegrat monster då vissa av dessa grejor har legat och drällt här ett bra tag.

Ytterligare en liten “uppenbarelse” kom idag när jag slötittade på formlerna och försökte härleda dem. Så nu är det bara resten kvar att lista ut. Det är ju inte så svåra saker, men de har en förkärlek att ge den mesta informationen i ett udda format så man måste vända och vrida på det. Och det behöver kanske inte sägas, men det är här som jag oftast har misslyckats.

Inte så mycket som händer just nu, dagarna innan jag blir äldre(för gammal är jag redan). De första planerna för siktarbetet som sätter igång efter min tenta har börjat kristallisera sig, och lagom till min födelsedag så kan jag garanterat boka in min tågbiljett till min J i slutet av september. Som det ser ut just nu blir det närmare 11 dagar som skall tillbringas i söderut.