Blurb

Jupp, precis så, blurb. Jag har hämtat mig något från gårdagens besvikelse med att min J inte kommer att kunna ta sig upp till min födelsedag, och nya framtida planer har redan börjat smidas.

Även om pluggandet har gått väldigt långsamt så har det blivit lite sådant idag. Typ ett tal, inte mer. “Problemet” är mer åt hållet när jag ser ett tal så vet jag hur det skall lösas, fram till en viss punkt och sedan tar det stopp. När jag sedan tittar på lösningar på andra tal så känns det så självklart. Så det går mer åt sidan än framåt.

Imorgon är det sista rycket för allt som skall bakas, förutom tårtan då dvs. Den kommer att tillverkas dagen innan, för 3 dagar gammal grädde oftast inte en hit. Olydig som jag är har det även ätits, låt oss säga lite, av det som har bakats så kroppen har fått en lite rubbning ifrån hur det brukar vara normalt. Men man fyller ju bara 30 en gång… oftast… man kan ju fylla 30 en 7-8 gånger i rad. Det vet jag folk som har gjort.