Nervös väntan.

Nerverna börjar bli påtagliga nu. Bara 6 dagar kvar tills att min ängel kommer upp, och den där andra lilla detaljen att jag blir 30. Att man kan känna en sådan saknad efter någon är något jag aldrig tidigare upplevt.

Igår så lyckades jag. Det talet som jag gav upp på och började läsa ett annat kapitel i boken löste sig. Rätt var det var så kom jag på lösningen. Att jag inte såg det från börjar är ju något jag är lite förbluffad över. Men rätt vad det var så fanns lösningen där. Det skall dock gås igenom lite mer noggrant och verkligen vända ut och in på det. Nu är det bara ett tal kvar från tentan som jag inte är överens med, och det får faktiskt vänta. Det finns annat som måste läsas och studeras, och nu börjar även bakningen ta fart på allvar. Efter idag så kommer jag ha bakat hälften av det som jag har tänkt mig, men det största projektet ligger fortfarande framför mig: Vetebullar. Inte för att det är svårt eller så men det tar i anspråk all tid när man göra det, till skillnad från kakor man bara slänger in ugnen. Men det skall gå.

2 comments

  • J on July 24, 2009 at 10:23

  Saknar dig med hur mycket som helst, får bara hoppas att jag verkligen kan komma upp. Jag hoppas att lönebeskedet kommer idag, så vi slipper sitta på spänd över helgen med. <3

  • Linus on July 24, 2009 at 11:13
   Author

  Det hoppas jag också, tror jag skulle bli ett nervrak tills på måndag annars… Längtar efter dig. <3

Comments have been disabled.